Elle shopping guide

Elle Shopping Guide

Elle Shopping Guide

På den fine Iphonen min  kan man finne så masse gøy i app store. Himla kult med en bærbar butikk, det kaller vi det fra nå av.

Første jeg tenkte på når jeg fingra meg inn i den bærbarebutikken var klær, sko og vesker. Hadde hørt rykter om at amrikanske Elle hadde laga en sånn fin shopping guide for store byer i Usa  med rabattkupponger. Ikke skal jeg til USA , og ikke har jeg generelt veldig mye bruk for greia – MEN: Du verden, vindusshopping er relativt mye bedre i New York, San Fransisco, Boston og Miami enn det er i Oslo, Porsgrunn, Namsos og Trondheim.

Det applikasjonen (første og aller siste gangen det ordet brukes i denne bloggen, heretter heter det greia) gjør er å guide til de beste butikkene med innsidetips på hvordan du bør handle i butikken, hvordan du kommer deg dit, priser og en anmeldelse av butikken i tillegg til rabattkuponger på en hel haug av de.

Så er selvfølgelig spørsmålet: Er det noen sjanse for at en norsk versjon kommer på markedet, og er det egentlig noen vits i. Joda, man vil jo ha rabatter i Norge også – spørsmålet er bare hvor mange butikker som er interessante i vårt lille land. Det finnes dog en del juveler av butikker i Norge også, så det kan være at Elle skal ta seg jobben her på berget også.

Hvis du derimot skal til Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, San Fransisco eller Washington D.C. er det ingen tvil om hvilken greie du bør ha på din Iphone. Din egen personlige shoppeassistent i lomma er ikke å forakte.

Noen som har prøvd den in real life?

Intermix

Eksempel på en butikk inne i greia

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s