Helt utrolige bryster


Victoria’s Secret kommer med en ny BH – de kaller den bare Incredible. Altså kort oversatt – her får du utrolige bryster.

Faktisk er det mye smartere enn som så, for selv om Victorias hemmelighet smører godt på når det gjelder seksualisering av sine budskap med småhete modeller så er det faktisk snakk om den mest komfortable bhen noensinne, om vi skal tro Victoria da.

Det som er morsomst er at du kan kjøpe den på nett før den kommer i butikken… Ikke så verst.

Du kan lese mer om den her

Reklamer

4 kommentarer om “Helt utrolige bryster

    • Hei – det var dessverre en liten oppdateringshikke da nettet gikk ned her. Gårsdagens innlegg fra meg lå igjen og så lå feil ute. Så tok det litt tid før jeg fikk de andre ut. Det er slik at ett og ett innlegg legges ut så nytt kommer raskest mulig. Er fikset nå 🙂

  1. liker å satse på ekte vare jeg! eller, ikke HELT ekte. Går ikke uten bh og heller ikke med sånne som bare er tøy.. push up ja, men jeg er ikke fan av å ha for stor str med puter i eller puter i det hele for å gjøre dem så store og innbydende som mulig. syns det blir litt, rart. I alle fall når man tar den av og så er det noe helt annet under..

  2. Jøss..hva er det som skal være så spesielt med den da? Gjør den at man for større bryster så trenger jeg den ikke,men motsatt eller mer sammentrygt kanskje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s