Slik bestiller du billig fra USA

Det er en del amerikanske butikker (på nett) som ikke leverer til norske adresser. Det er selvfølgelig en smule irriterende hvis man finner akkurat det man har lyst på i en av disse.

Heldigvis finnes det en løsning. Registrerer du en konto på Jetcarrier så får du en amerikanske adresse gratis. Den kan brukes til mye fint, slik som for eksempel å lage en amerikansk Itunes-konto hvis du vil ha det, og selvfølgelig bestille fra de som kun leverer til amerikanske adresser. (Det er også en del på Ebay som ikke sender ut av USA).

Når du får en slik adresse slipper du en haug med utgifter så det kan faktisk uansett lønne seg. Selv har jeg bestilt en god del som kommer over den magiske tollgrensen (200 kr – latterlig), og måtte ut med gebyr for fortolling, regningsgebyr for merverdiavgift og fandenmands oldemor. Hos Jetcarrier betaler du bare for frakten og det som eventuelt går til Staten (moms og fortolling) – ingen gebyrer på at det faktisk skal fortolles. Selve frakten er også ganske billig, sammenlignet med det man ellers ofte får oppgitt fra amerikanske butikker. Siden de sender med fly er de også kjappe – 1 til 3 dager tar de fra de får pakken til den er i Norge.

Skal du bestille virkelig store ting er det også mulig gjennom sjøfrakt – så hvis du finner den neste sofaen eller spisestuen i USA er det faktisk mulig å få den til Norge!

Anbefales!

Reklamer

5 kommentarer om “Slik bestiller du billig fra USA

  1. Vi bygger bil nå, så vi bestiller alle delene fra USA. Vi sparer uhorvelig mye penger på det, for det er jo dobbelt så billig der borte.. Vi bestiller som oftest sjøfrakt, for det er billigere, og tingene vi bestiller er ganske tunge. Så det blir billigst å gjøre det sånn. Og det er overraskende mange som ikke sender til Norge.

    • Så utrolig bra! Har jo hørt om slike adresser før, men aldri satt meg inn i hvordan de fungerer. Helt enig angående den latterlige toll-grensen. Toll er jo bare en ekstra skatt fra vår «kjære» regjering. Og utgangspunktet for denne avgiften er vel at vi skal handle varer som er produsert i Norge, istedet for å importere utenfra? MEN, hva skal vi kjøpe som er produsert i Norge da? Det er jo omtrent ingenting som er laget i dette landet lenger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s