Er ikke Messenger stein død?

Verden går framover, og nå har Microsoft lage en app for Iphone (eller i sommer, da) hvor man kan bruke Messenger. Spørsmålet mitt er bare hvorfor i alle dager man skulle bruke denne nå? Er det virkelig noen som bruker Messenger nå som man har Facebook-meldinger og chat? Ok, det er noen rare særinger som ikke har somlet seg inn på Facebook – men for meg er det litt mer tvilsomt med de som bruker Messenger i forhold til Facebook. For det første er det omtrent bare fjortiser (herunder egen datter) som ser ut til å bruke det aktivt, og da eventuelt de som vil snakke med fjortisene og vil være anonyme. Kanskje tar jeg feil, men hvis man ikke vil være så unanonym som man er på Facebook og ha kontakt der – og heller vil være anonym på Messenger så er det jo litt rart. Eller?

Greit, det er noen få som bruker det som en aktiv del av jobben (min mann opplyser meg om at de bruker noe de kaller Office Communicator, som er omtrent det samme som Messenger bare for en bedrift hvor alle er pålogget og man har telefonen gjennom det (akkurat det høres genialt ut), og noen har muligens kontakter der hvor man kan ha lettere kontakt med (eller at man har færre kontakter der enn andre steder og dermed ha mer oversikt). Mitt poeng er vel mer at det ser ut til at blant de som begynner å bli voksne så ser det ut til at Messenger ikke helt er greia lenger.

For den sakens skyld gjelder det også Hotmail. Jeg har brukt Hotmail lenge, men må si at Gmail fra Google er mye bedre å bruke. Man får også mindre spam gjennom Gmail, så det er jo et pluss. Når jeg nå også stort sett surfer og sjekker ting fra Ipad og Iphone så er det snart ikke noe Microsoft-greier jeg bruker…

MEN – hvis du faktisk skal drive med slik instant messanging, som det heter på utenlandsk, er det mye bedre å laste ned en helt annen app enn den offisielle fra Apple. IM Lite heter den og fungerer optimalt. Du kan forøvrig chatte på Facebook med den nye appen til Facebook også til Iphone, men jeg har ikke testet det. På Ipad så går du til Meebo på nett (Meebo er generelt genial). De har også en app.

Reklamer

2 kommentarer om “Er ikke Messenger stein død?

  1. Messenger og Facebook kommer man ikke utenom. Messenger er en genial måte å parate med folk på. Facebook chatten er så treig å dårlig. Facebook brukes til å se på bilder og se hva andre skriver. Men chatting på facebook gjør jeg av og til. Messenger har du mange muligheter på chatten, og du trenger ikke legge til de du ikke kjenner og vis en persjon er anonym på messenger så kan du bare slette og blokkere kontakten. Det er heller ikke bare fjortiser på messenger!

    Dette er min mening.
    -Kiinderegget

  2. Messenger er mer stabilt enn Facebook-chatten. Men det er jo færre og færre som bruker messenger. Tror det har mye med alderen og si også, at vi som er i begynnelsen av 20-årene/slutten av tenårene, har brukt det i såpass mange år at vi er litt lei og liker å være litt utilgjengelig til tider.
    Personlig foretrekker jeg msn når jeg vet at jeg skal ha en lang samtale, kanskje mest fordi face-chatten lever sitt eget liv. 🙂

    Jente 20

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s