Moi

Mitt navn er Liv. Jeg er til daglig en relativt normal kvinne som interesserer seg for de viktige tingene i livet: Klær, sko, gode tv-serier, interiør og dets like. Samtidig har det blitt slik at alt det man er interessert i nå mye lettere kan fås tak i ved å ta i bruk digtale hjelpemidler. Denne bloggen handler om nettopp det – hvordan du, gjennom kanskje det som kan være gode tips, kan enda raskere og lettere få tak i de beste tilbudene, den beste underholdningen og hvordan du enklest mulig kan få sjekket hva som egentlig skjer og gjelder.
Jeg er så absolutt ingen geek, nerd eller noe i den duren. HTML for meg er et fremmedspråk, på lik linje med fransk. Det er dog kun ett av de språkene jeg har tenkt å lære meg. Bloggens navn kan gi deg et hint. Dette er en blogg som skal være en guide for deg som er som meg – du liker en telefon som gjør det den skal og litt til, en datamaskin som virker og som raskt lar deg laste ned de siste funnene på Ebay og gjerne en liten bærbar dings som lar deg ligge på sofaen med pumpsene på bordet mens du surfer på de siste tilbudene.
Jeg tar gjerne i mot innspill, tanker og alt annet – bruk kommentarfeltet eller send meg en e-post.

PS! Bloggens navn? Den startet med en Madonna-sang, gikk videre til det franske ordet for kvinne og ble en blanding. Ellematerielle.

Reklamer

2 kommentarer om “Moi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s